Magit Auer: Šola magičnih živali – Hit ali mit!

Razred gospe Koruznik nastopa v televizijski oddaji Hit ali mit. Tekmovanje se je začelo in vsi držijo pesti zanje. A očitno je s tem tekmovanjem nekaj hudo narobe … Bodo magične živali morda lahko razjasnile vso reč?

Peti zvezek Šole magičnih živali ponovno prinaša veliko več kot domišljijo, skrivnosti in čarovnijo. V pripravah na kviz je v ospredju poudarek na prijateljstvu, povezanosti, zanesljivosti in timskem delu. Zlasti timsko delo je močno poudarjeno in se o njem razpravlja, kar je še posebej pomembno pri pouku v šoli, pa tudi v poznejšem poklicnem in zasebnem življenju.

 

Rachel Renee Russell: Zguba: dnevnik: zgodbe ne ravno srečne zapeljivke

Kot bi bila princeska v SVOJI LASTNI pravljici. In Brandon je bil moj očarljivi princ in zelo kul prijatelj. Končno sem doživela svoj srečni konec pravljice in hotela sem, da bi trajal večno.

 

 

 

 

Meike Haas: Duhec iz hleva. Nočna ježa

Mali duh Ačihec bi se rad spoprijateljil s poniji iz hleva. Toda Pikice, Lenkine poni kobilice, vendar ne bi smel splašiti! A kot po navadi, ravno kadar Ačihec kaj načrtuje, se vse odvija, kot bi nalašč hotelo splavati po vodi.

 

 

 

Andrej E. Skubic: Trio Golaznikus 3: Golazni iz omare

Kako zelo se je Lija prestrašila lutke, ki jo je iz oblek naredila njena sestra. Trio Golaznikus se je odločil za povračilni udarec. Kaj vse se bo zgodilo? Kakšne so te golazni iz omar? Včasih lahko »hec« povzroči hude strahove. Kako ravnati, če pride do zastraševanja?

Tretja knjiga v zdaj že priljubljeni seriji Andreja E. Skubica in Tanje Komadina Trio Golaznikus. Zabavne in napete dogodivščine treh prijateljev. Namenjena je otrokom od šestega leta dalje.

 

 

Andrej E. Skubic: Trio Golaznikus 4: Težave z angelčki

V razred je prišel novi sošolec Jaka. Preživljal je zelo težke trenutke – nanj se je spravil sošolec David. Pa ne samo nanj … In kaj bo ob vsem tem počel trio Golaznikus? Kako rešiti težave, če odrasli ne znajo priskočiti na pomoč?

(V šolski knjižnici si tako lahko izposodite prve štiri dele iz zbirke Trio Golaznikus.)

Dostopnost