Zaradi velike povpraševanja staršev za letovanje njihovih otrok, Rdeči križ Novo mesto obvešča, da zbirajo spletne prijave in sicer za letovanje v letošnjih terminih na Debelem rtiču:
1.   od 11. 7. do 18. 7. 2020
2.   od 18. 7. do 25. 7. 2020

Vrsta letovanj:
1. Socialno letovanje (70 otrok)
Pravico do socialnega letovanja imajo otroci, katerih starši prejemajo DENARNO SOCIALNO POMOČ ali dohodke do 450 eur/družinskega člana, ki jih dokazujejo z veljavno odločbo o otroškem dodatku.

2. Zdravstveno letovanje (115 otrok)
Pravico do zdravstvenega letovanja imajo otroci, ki imajo v zadnjem letu od februarja do februarja v medicinski dokumentaciji zapise o večkratni hospitalizaciji ali so bili pogosteje bolni in imajo o tem dva ali več zapisov.

Plačilo je 40 eur, v primeru, da tega stroška starši ne morejo plačat, lahko napišejo prošnjo za delno oprostitev in jo pošljejo na OZ RKS Novo mesto.

Po opravljeni spletni prijavi, boste na e-naslove prejeli PRIJAVNICE Z OBRAZCI. Oddali jih boste na OZ RKS Novo mesto, Ulica Slavka Gruma 54a ali po e-pošti: letovanje.rknm@gmail.com.

Vabijo vas tudi, da pokličete na 07 39 33 126.

Spletno prijavo na letovanje opravite prek spletnega obrazca.  Po e-pošti boste prejeli UPN zahtevek. Ko bo plačilo izvedeno vas bodo dali na seznam.

 

Dostopnost